Droomdebuut voor Zlatan Ibrahimovic

31 maart 2018

“MY KNEE IS OKAY”

Een droomdebuut voor Zlatan Ibrahimovic. Ibrahimovic scoorde in 20 minuten tijd twee doelpunten voor Los Angeles Galaxy. Ibrahimovic viel in toen het 2-3 stond en bezorgde zijn nieuwe club uiteindelijk de winst in de derby tegen Los Angeles FC: 4-3.

De Zweed maakte 13 minuten voor tijd de gelijkmaker voor LA Galaxy met een wereldgoal. De 36-jarige spits schoot de bal vanaf ruim dertig meter schitterend binnen. Hij stond op dat moment pas zes minuten in het veld.

In de extra tijd maakte Ibrahimovic zijn debuut in de MLS ploeg nog mooier. Hij kopte op aangeven van Ashley Cole ook de winnende binnen.

De thuisploeg keek bij rust nog tegen een 0-3 achterstand aan tegen Los Angeles FC door twee treffers van Carlos Vela en een eigen doelpunt van Daniel Steres.

Manchester United nam anderhalve week geleden met onmiddellijke ingang afscheid van Ibrahimovic. Een dag later tekende hij een contract bij LA Galaxy.