KENNIS DELEN

FCKruisband gelooft dat met het delen van kennis de kwaliteit van de voorste kruisband behandeling kan worden verbeterd.

In deze rubriek kun je vragen stellen, advies geven, je ervaringen en kennis delen, informatie overbrengen en meer over de voorste kruisband. Van de diagnose, de operatie, de revalidatie tot de rentree… en daarna. Veel lotgenoten, ervaringsdeskundige, fysiotherapeuten en medisch specialisten bekijken dit en wellicht helpt het je!

Heb jij het voorste kruisband onderzoek al ingevuld?

1.009 reacties

  1. Ik ben van de trap gevallen vanmorgen, nu heb in mijn voorste kruisband al 2x eerder gescheurd in de rechterknie. 1x een revisie gehad dmv hamstring constructie, de 2e keer een revisie dmv de patella pees. Nu heb ik verder geen pijn gehad en geen vocht in de knie. Maar nu las ik dat het, omdat het geen lichaamseigen kruisband is, je de pijn niet voelt. Wat is hier van waar? Ik heb wel een ander gevoel in de knie. Maar ik kan lastig inschatten of dit de verminderde stabiliteit is. Ik zou hier graag meer info over willen. Ben inmiddels 3x geopereerd aan de rechterknie, gescheurde meniscus had ik er ook een keer bij, deze is gehecht en later weer gescheurd. Alles met voetbal gebeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *