Kniespecialisten voor een goede kruisband operatie

Waar en door wie laat jij je adviseren/opereren?

Een kruisband operatie... Je kan maar één keer de beste operatie laten uitvoeren! Ga dus niet voor 'tijd' maar voor 'kwaliteit'.

In Nederland zijn er veel orthopedisch chirurgen die een vkb operatie uitvoeren. Opvallend is het feit dat de meerderheid van alle chirurgen die een vkb operatie uitvoeren geen specialist is, wanneer er o.a. gelet wordt op 'de jaarlijkse vkb operatie aantallen' en de 'gedachten achter én na de vkb operatie'.

Slechts een kleine groep operateurs (welke niet allemaal op fckruisband.nl vermeld staan) scoort hoog op de volgende criteria:

 • aantal jaarlijks uitgevoerde vkb operaties
 • jaren van ervaring
 • relatie tussen operateur en revalidatiespecialist
 • wie hebben ze geopereerd
 • de passie voor knieletsel/kruisbandletsel/kruisbandoperatie
 • de specialisatie voor knieletsel/kruisbandletsel/kruisbandoperatie
 • de gedachten achter én na de operatie
 • werkplek en faciliteiten
 • betrokkenheid in ‘kruisbandland’

Iedere kruisband patiënt kan naar één van deze operateurs gaan voor een consult/behandeling. Het is belangrijk dat je als kruisband patiënt een goede kniespecialist zoekt voor zowel advies, operatie en revalidatie. Iemand waarbij jij een goed gevoel hebt. Zoek dus ‘de beste’ voor jou uit op kwaliteit en vertrouwen en niet altijd vanuit ‘gemak’.

 

Kruisband specialisten

wereldwijd

 freddie fuFREDDIE FU

USA

 ramon cuataRAMON CUGAT

SPANJE

 richard steadmanRICHARD STEADMAN

USA

 pier paolo marianiPIER PAOLO MARIANI

ITALIË

 ulrich boenischULRICH BOENISCH

DUITSLAND

 robert lapradeROBERT LaPrade

USA

 

Eén reactie

 1. Ik ben in 2012 door Jacco Zijl geopereerd bij bergman kliniek. En stond met zeven maanden alweer fit op het veld. Helaas in mei 2017 heb ik mijn andere kruisband afgescheurd en wilde persé bij Jacco Zijl worden geopereerd, ditmaal in het Antonius ziekenhuis in Utrecht. Ik heb veel vertouwen in Jacco en ben blij dat ik door hem word geopereerd. Het is nu nog geen twee weken na mijn operatie en kan ik al rond fietsen. Ik ben super blij en trots. Ik raad ook dan iedereen aan om bij Jacco Zijl een voorste kruisband operatie te doen!!!!

  Gegroet
  Marinde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *