Kruisband revalidatie in stijl

FC KRUISBAND REVALIDATIE SHORT

Het navy FC Kruisband Revalidatie Short van Robey is ideaal voor je revalidatie. Het short heeft een elastieke tailleband, trekkoord en een mesh inzet aan de achterzijde voor extra ventilatie. De Beydry Technologie zorgt voor optimaal draagcomfort.

Materiaal: 100% Polyester.

€ 20,- 

(verzendkosten €3,95 per bestelling)

BeyDry

Robey maakt gebruik van de unieke BeyDry technologie die zorgt voor een koel en droog lichaam tijdens het sporten. Speciaal behandelde stoffen met een hoog ventilerend vermogen, transporteren vocht snel naar de oppervlakte van de stof, waarna het snel verdampt. BeyDry creëert zo de ideale omstandigheden voor optimale prestaties.

 

BESTELLEN?

Het short is zowel voor dames als heren.

Wanneer je het FC Kruisband revalidatie short wilt bestellen, vul dan de volgende gegevens in. Er zal dan per mail contact met je worden opgenomen. Betalen kan daarna via iban NL98KNAB0740707892.  Wanneer FC Kruisband de betaling heeft ontvangen zal jij zo snel mogelijk het short ontvangen.

Levertijd:
FC Kruisband doet z’n uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, na betaling ontvang je het short vaak binnen 5 werkdagen.

Bezorgkosten:
€3,95 per bestelling

Vragen?

Man / Vrouw

Geboorte datum


Aflever adres:

Straat

Huisnummer

Postcode

Woonplaats


Welke maat wil je bestellen?
SMLXLXXL

(Andere maten kunnen in overleg besteld worden)


FC Kruisband Revalidatie Short op Social Media

Deel je foto #FCKRUISBAND