Kruisband revalidatie in stijl

FC KRUISBAND REVALIDATIE SWEATER

 

De navy / rode FC Kruisband Revalidatie Sweater heeft een ronde hals, mesh inzetten op de mouwen en de zijkanten voor extra ventilatie, duimsgaten in het boord en een onderscheidende langere achterkant.

Materiaal: 100% Polyester.

€ 40,- 

(verzendkosten €3,95 per bestelling)

Comfortable

De FC Kruisband Revalidatie Sweater is perfect voor je revalidatie in de zaal of op het veld. De sweater houdt warmte vast en geeft je een comfortabele extra laag tijdens je revalidatie.

De Klaver

De klaver als beeldmerk staat voor geluk. Iedere sporter kan wel een beetje geluk gebruiken. Het slaat terug op het gelukkige gevoel dat je ervaart als je weer een wedstrijd speelt.

BESTELLEN?

De sweater is zowel voor dames als heren.

Wanneer je de FC Kruisband Revalidatie Sweater wilt bestellen, vul dan de volgende gegevens in. Er zal dan per mail contact met je worden opgenomen. Betalen kan daarna via iban NL98KNAB0740707892.  Wanneer FC Kruisband de betaling heeft ontvangen zal jij zo snel mogelijk de sweater ontvangen.

Levertijd:
FC Kruisband doet z’n uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, na betaling ontvang je de sweater vaak binnen 5 werkdagen.

Bezorgkosten:
€3,95 per bestelling

Vragen?

Man / Vrouw

Geboorte datum


Aflever adres:

Straat

Huisnummer

Postcode

Woonplaats


Welke maat wil je bestellen?
SMLXLXXL

(Andere maten kunnen in overleg besteld worden)


FC Kruisband Revalidatie Shirt op Social Media

Deel je foto #FCKRUISBAND